Blog

images/kepek/lillafured.png

Lillafüredet semmi esetre se hagyja ki

Aki Miskolc környékén jár, annak a városhoz tartozó településrészét, Lillafüredet semmi esetre se hagyja ki. A Szinva és a Garadna-patakok találkozásánál elhelyezkedő település a Bükk-vidék kiemelkedő látványossága. A hámori dolomit rétegek kialakulásának története 200 millió évvel ezelőttre, a triász korig vezethető vissza, amikor is tengeri élőlények mészvázaiból rakódtak össze, a vulkanizmus vetett véget a leülepedés folyamatának.

Részletek
images/kepek/ariston-kicsi.png

Hallott már az okos és pénztárcabarát zuhanyzásról?

Az Ariston cég Velis sorozatának köszönhetően mindez lehetséges! A termékcsalád modelljeivel lehetősége nyílik, hogy hideg és meleg vizet használjon, mindezt minimális térfogatban, kevés energiafelhasználással, két belsőtartállyal és esztétikus, kompakt külsővel. A sorozat termékei mindössze 27 cm mélyek, ezért a felszerelésük könnyen megoldható.

Részletek
images/kepek/hoszivattyu-levegos-kicsi.png

Alternatív fűtési módszerek: a hőszivattyús fűtés

Egyre inkább utat tör magának a zöld, másnéven a megújuló energia hasznosítása. Ennek egyik előremozgatója, hogy 2012 óta minden ingatlannak kötelezően rendelkeznie kell Energiatanúsítvánnyal, amely a helyiség energetikai besorolását befolyásolja.

Részletek
 < 1 2