Új Bodóterasz Családi Nyíltnap Kicsiknek és Nagyoknak!

Bodoterasz2018. május 12.-én meghívlak az Új Bodóterasz Társasház nyíltnapjára, ahol lehetőséged lesz megtekinteni a vadonatúj lakásainkat. A kisgyerekeidet is bátran hozd magaddal, mert amíg Te nézelődsz, ők mosolyogva játszhatnak. A rendezvény 11 órától 16 óráig tart, ami alatt kis süteményes és falatkás megkínálással is várunk benneteket!

A kicsiket több program is várja. Készülünk nagy csúszdás ugráló várral, bohóccal és gyerekfoglalkoztató sarokkal is. A gyerekek felügyeletére a társasházban működő bölcsödéből lesznek segítségünkre az aranyos óvónénik.

A gyerekprogramokon túl a felnőtteknek is kínálunk több érdekességet. Az OTP Bank a finanszírozással kapcsolatban várja az érdeklődőket ahol személyesen, egyénre szabottan tudnak foglalkozni a kérdéseitekkel. A hőszivattyús technológia iránt érdeklődőknek a társasháznál is használt megoldásokat ismerhetitek meg a Mitsubishi szakértőitől.

Különleges vendégünk lesz Balogh János profi rallye versenyező az egyik kedvenc rally-s autójával.

A nyíltnapon regisztráló későbbi vásárlóink mindegyiknének adunk egy-egy teljesen ingyenes wellness hétvégét 2 fő részvételével 2 estére, a hajdúszoboszlói Hotel ATLANTIS****superior szállodában.

Szeretettel várunk az Új Bodóterasz Társasház Nyíltnapján!

A rendezvény helyszíne: 3525 Miskolc, Dóczy József utca 26. (az új társasház és a meglévő társasház közötti hátsó úton).